Dominikánska republika - doplňujúce informácie k dovolenke


Vlajka Dominikánska republika Doklady k vycestovaniu do Dominikánskej republiky:
   - platný cestovný pas minimálne 6 mesiacov od návratu z krajiny
   - vízum pri turistických cestách nie je potrebné, stačí si zakúpiť turistickú kartu po prílete na letisku

Informácie boli spracované k 13.11.2015
Pred vycestovaním dôrazne odporúčame vstupné a vízové informácie overiť na telefónnom čísle ministerstva zahraničných vecí Slovenskej republiky - stredisko pre služby občanom: +421 2 5978 5978

Časový posun v Dominikánskej republike :
   - SEČ -5 hodín

Dominikánska Republika - odkazy


   Zaujímave / dôležité odkazy pre dovolenka Dominikánska Republika:
   Oficiálna stránka Dominikánska Republika (angličtina)
   Wikipedia - Dominikánska Republika
   Dovolenka Dominikánska republika
   Last minute Dominikánska Republika

Kontaktujte nás

 
Call centrum: 036 633 45 15
E-mail: info@ackotravel.sk