Do Karibiku a Vietnamu priamo z Bratislavy!

Lákali Vás ďaleké exotické krajiny, no odrádzala Vás diaľka? V tom prípade pre Vás máme vynikajúce správy a aktuálne novinky. Už od októbra 2023 sa na Kubu (Santa Clara), do Dominikánskej republiky (Punta Cana) a do Vietnamu (Phu Quoc) dostanete pohodlne, priamo z Bratislavy. Exotika tak nebola nikdy dostupnejšia!

Z Bratislavy vzlietne najnovší AIRBUS A350-900

Na Slovensko po prvýkrát prichádza letecká spoločnosť W2Fly. Spolu s ňou do Bratislavy po prvý krát priletí aj exkluzívny, najnovší AIRBUS A350-900!
Letecká spoločnosť sa pýši najmä kvalitnými službami a širokou ponukou odletov za výborné ceny. Okrem toho Vás na palube a taktiež v samotnej destinácii, čaká slovensky/česky hovoriaci personál.

Kvalitné hotely za TOP uvádzacie ceny!

Aktuálne nájdete akciovú a limitovanú ponuku do Karibiku a Vietnamu, za výnimočne atraktívne! Špičkové 5 * hotely s All Inclusive sú dokonca momentálne lacnejšie, ako samostatné letenky z Viedne do Havany či do destinácie Punta Cana. Ceny na osobu, vrátane poplatkov a All Inclusive sa pohybujú už od 1160 €.
Vyberte si napríklad kubánske letovisko Santa Maria, vzdialené iba 1,5 hodiny od letiska. Očaria Vás najmä ikonické pláže Cayo Santa Maria s jemnučkým bielym pieskom. Už teraz pestrá ponuka hotelov a letovísk bude navyše čoskoro rozšírená, napríklad o kubánske Varadero alebo Trinidad.

Lákadlom je taktiež exotický a bezvízový vietnamský ostrov Phu Quoc. Jeho vlajkovou loďou je momentálne prestížny hotel Melia Vinpearl ***** s ubytovaním v exkluzívnych vilkách s priamym prístupom do bazéna. Rezervujte si ho teraz, za výhodné uvádzacie ceny!

Záujem o exotické destinácie z Bratislavy už teraz prekonal očakávania! Kapacity aj termíny sa plnia a akciové letenky postupne vypredávajú. Rezervujte si teda svoju vysnívanú dovolenku včas a užite si komfortný, priamy odlet s novinkou - W2Fly.

Call centrum: +421 905 811 360
E-mail: info@ackotravel.sk